Uşak Ücretli Otoparkı’na Platasis Ticari Otopark

Home » BLOG » Haberler » Uşak Ücretli Otoparkı’na Platasis Ticari Otopark

Uşak’ta konforlu ve huzurlu park deneyimi.

Uşak’ta bulunan Uşak Ücretli Otoparkı karlılığını artırmak, denetim ve müşterilerine konforlu park imkanı sağlamak için Platasis Ticari Otopark’ı kullanmaya başladı.

Haziran ayında faaliyete geçen Platasis Ticari Otopark Uşak’lı sürücülere rahat ve güvenli bir park imkanı sağladı. Araçların otoparka giriş ve çıkışlarını kayıt altında tutarak içerideki araçların güvenliğini sağlayan sistem, aynı zamanda yapay zekası ile sürücüleri fiş, kart vb. kullanmak zorunda bırakmadan otopark ücretlerinin otomasyonla hesaplanmasını sağlıyor.

Otoparka giriş ve çıkışlarda araçların plakalarını okuyarak içeride kalış sürelerini tespit eden Platasis Ticari Otopark, otoparkın tarifesine göre sürücünün ödemesi gereken otopark ücretini de hesaplıyor. Fortibase’in geliştirdiği Entegre Otomasyon çözümü ile otopark ücretini yazar kasaya aktaran sistem otomatik fatura kesilmesini sağlıyor.

Günlük ve aylık raporlama yapan sistemin uyarlanabilir modülleri sayesinde aylık ve yıllık abone olan araç sürücülerinin otoparka otomatik giriş çıkış yapabilmeleri sağlanıyor.