En Büyük 500 Bilişim Şirketi

Home » BLOG » Haberler » En Büyük 500 Bilişim Şirketi

Fortibase, bilişim sektörünün aynası ve tek referansı olan İlk 500 Bilişim Şirketi araştırmasında Türkiye’nin en büyük 500 bilişim şirketi arasında yer alan firmalara hizmet vermektedir.

Fortibase her yıl artan başarısı ile Türkiye çapında “Kent Güvenlik Yönetim Sistemleri” (MOBESE), endüstriyel uygulamalar ve Platasis Plaka Tanıma Sistemleri gibi önemli projelerde büyük görevler almış ve başarılı hizmetler vermiştir.

Öncelikli ölçümüz hizmet sağladığımız, bize güvenen müşterilerimizin memnuniyetidir. Türkiye’nin en büyük 500 bilişim şirketinin arasında yer alan müşterilerimizin memnuniyetinin Fortibase’i taçlandırması bizim için onur vericidir.

Bilişim 500 Hakkında

2008 yılında İnterpromedya tarafından 9. kez gerçekleştirilen Bilişim 500 araştırması sektörün en büyük 500 şirketinin ilan edildiği bir çalışmadır. İnterpromedya Pazarlama Hizmetleri ve Araştırma Grubu, 3 aylık bilgi toplama ve derleme sürecinin ardından araştırmayı son haline getirmektedir. Araştırma resmi belgelerle desteklenmektedir.

İlk 500 Bilişim Şirketi Türkiye yayını, Türkiye Bilişim sektörünün ilk 500 şirketini belirliyor. Bunun yanı sıra dünya ve bölgesel bilişim pazarının değerlendirmesini, kamu ve özel sektör ile paylaşmak amacıyla İnterpromedya’nın hazırladığı özgün bir çalışma özelliğini taşıyor.

Bilişim sektörünün liderlerinin açıklandığı İlk 500 Bilişim Şirketi Türkiye yayını, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında ilk ve tek referans kaynağı olma niteliğinde. Türkçe ve İngilizce olmak üzere iki baskı yapılıyor.

İnterpromedya Hakkında

İnterpromedya 1992 yılından beri İnterpro A.Ş. olarak Bilgi ve İletişim sektöründe sürdürdüğü faaliyetlerine, 2005 yılı sonunda İnterpro A.Ş.’nin holdingleşmesi ile İnterpromedya Yayıncılık, Etkinlik Yönetimi ve Pazarlama Hizmetleri A.Ş. olarak devam etmektedir. İnterpromedya, bünyesindeki dört grup ile vizyonunu ve misyonunu sürdürmektedir. Yıllardan beri süregelen tecrübesi ve genç, dinamik, yenilikçi yapısı ile, bilişim sektörüne değer katarak onun sağlıklı büyümesine hizmet etmektedir.